PRIRODNA KOZMETIKA ZA NEGU KOŽE

O nama

AGESTOP SWITZERLAND je osnovala Lilia Bassi 2015. godine u Švajcarskoj, nakon 15 godina upravljanja kozmetičkim istraživačkim projektima u Australiji, SAD-u i Velikoj Britaniji.


AGESTOP SWITZERLAND proizvodi proizvode za negu kože zasnovane na rezultatima izuzetno visokih standarda, korišćenjem naučno dokazanih i međunarodno priznatih švajcarskih sastojaka i nagrađivanih švajcarskih tehnologija – pionir u nauci o matičnim ćelijama, peptidima, biomimetici i nauci o obnavljanju ćelija za sve tipove kože, rase, uzrasta i pola.

Proizvodi AGESTOP SWITZERLAND nastali su kroz saradnju sa međunarodno priznatim švajcarskim laboratorijama za negu kože, koje je brend angažovao na uspešnom razvoju ekskluzivnih formula, te koje zadovoljavaju najviše zahteve međunarodne klijentele koja se podvrgava tretmanima u Švajcarskim klinikama, salonima, dermatološkim ordinacijama i odmaralištima koja pružaju usluge posebnih tretmana.


AGESTOP SWITZERLAND proizvodi su 100% ekskluzivno razvijeni i napravljeni u Švajcarskoj, odražavajući preciznost, čistoću i besprekoran kvalitet što je sinonim za Švajcarsku.

AGESTOP SWITZERLAND je posvećen kontinuiranoj promociji razvoja švajcarske ćelijske terapije za koju je naučno dokazano da pomaže u poboljšanju proizvodnje kolagena i elastina, jačanjem ćelijske membrane kože za jači odbrambeni sistem – pomažući našim klijentima da postignu: Prelepu kožu za celi život!


Proizvodi AGESTOP SWITZERLAND uključuju naučno dokazane, švajcarske kozmetičke sastojke visokih performansi, prvobitno transformisane iz prirodno izvedenih biljnih i morskih jedinjenja koja prolaze ekskluzivni švajcarski nano-polimerni proces inkapsulacije kako bi se garantovala optimalna bioraspoloživost i na taj način osigurala maksimalna efikasnost naših proizvoda.

AGESTOP SWITZERLAND angažuje švajcarske GMP and ISOO900 proizvodne prakse sa preko 50 godina vrhunca u proizvodnji kozmetike.

Svi švajcarski sastojci prisutni u našim proizvodima uključuju naučno dokazane biohemijske koncepte i opširna in vitro i in vivo klinička istraživanja. Osim toga, imamo naučne publikacije i patente koji dodatno podržavaju efikasnost švajcarskih sastojaka i švajcarskih formulacija koje koristimo.

Artikl je dodat u korpu.
0 stavka - 0.00 RSD

Agestop

Dobrodošli u AGESTOP

Pozdrav, kako možemo da Vam pomognemo?

Powered by WpChatPlugins