PRIRODNA KOZMETIKA ZA NEGU KOŽE

Politika privatnosti

U kompaniji AGE STOP d.o.o. Beograd, cenimo Vašu privatnost, te pažljivo brinemo o Vašim podacima.

U ovoj Politici privatnosti obaveštavamo Vas o osnovama prikupljanja ličnih podataka, vrstama podataka koje prikupljamo, kako prikupljamo, obrađujemo, koristimo, otkrivamo i prenosimo Vaše lične podatke.

Sve informacije su bezbedne i nećemo ih ni pod kojim uslovima davati trećem licu bez pravnog osnova, što obezbeđuje potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom AGE STOP d.o.o. Beograd.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti i sve informacije sadržane u njoj dok prikupljamo određene Vaše lične podatke u situacijama kada nas kontaktirate, kada naručite na našoj stranici ili kada posetite našu veb lokaciju.

AŽURIRANjA
S vremenom može doći do izmene naše Politike privatnosti kako bi ona bila u skladu sa zakonskim zahtevima i načinom našeg poslovanja. Naš savet je da redovno posećujete našu stranicu i čitate Politiku privatnosti da biste bili upućeni u moguće izmene. Takođe, naš savet je da prije nego što ovde ostavite svoje lične podatke, pažljivo pročitate našu Politiku privatnosti.

INTERNET STRANICE TREĆE STRANE

Veb stranice mogu sadržavati linkove ili reference ka drugim veb stranicama.
Kompanija AGE STOP d.o.o. Beograd nema kontrolu nad ovim stranicama, te se naša Politika privatnosti ne odnosi na ove veb stranice.
Ako smatrate da se linkovi bave nezakonitom radnjom molim da nas obavestite o tome.

KOJE PODATKE O LIČNOSTI PRIKUPLjAMO I KADA I ZAŠTO IH KORISTIMO

Privatnost shvatamo ozbiljno i stoga poštujemo i Vašu privatnost.
Nastojaćemo da zaštitimo Vašu privatnost korištenjem dostupne bezbedonosne tehnologije i poslovne inteligencije u rukovanju podacima.

Izbegavamo prikupljanje ličnih podataka koji nisu neophodni za naručivanje preko naše veb stranice. Što se tiče ličnih podataka kupaca i koisnika ove veb stranice informacije koje mi prikupljamo su oni koji su potrebni za izvršenje usluga, a tu ubrajamo: Vaše ime, broj telefona, adresu e-pošte, podatke o kreditnoj kartici, profil na društvenim mrežama, pitanja i upite koje ste napisali da bi nas kontaktirali. Međutim, možete i anonimno posetiti našu veb stranicu.

Ne prikupljamo i ne skladištimo nikakve lične podatke o deci mlađoj od 16 godina. Za kupovinu preko internet stranice potrebno je da kupac bude stariji od 18 godina i za ispravnost navedenih podataka je odgovoran isključivo kupac.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne internet mreže u kriptovanoj tj. zaštićenoj formi SSL protokola i PKI ključeva i sistema, koji su trenutno najsavremeniji način za kupovinu preko internet stranica. Sigurnost podataka pri kupovini garantuje procesor platnih kartica tj. banka sa kojom kompanija ima sklopljen ugovor o saradnji i procesuiranju kartica, te se time kompletan proces naplate odvija na stranicama banke, a ne navedene internet stranice. Podaci sa platne kartice ni u jednom trenutku nisu dostupni našem sistemu niti zaposlenima u kompaniji.

Kupovina preko veb stranice www.as.dteme.com je omogućena isključivo korisnicima iz Republike Srbije i svi podaci osoba van ili u EU registrovanih na navedenoj veb stranici biće tretirani u skladu sa ovom Politikom.

KOLAČIĆI
Kolačići su jedinstveno dodeljeni nekom kompjuteru i može ih čitati samo server u domenu koji je izdao kolačić. U principu, kolačići pomažu korisnicima obavljajući određene funkcije kao što je pamćenje lozinke i lične preferencije u pogledu veb stranica.

Možda ćete dobiti mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina internet pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promeniti podešavanje svog pretraživača tako da odbije kolačičić. Međutim, ukoliko odbijete da prihvatite kolačić, to može ometati rad i negativno uticati na korištenje veb stranice.

USLOVI
Takođe posetite naš odeljak Uslovi i odredbe koji utvrđuje korištenje, odricanje odgovornosti i ograničenja odgovornosti koja regulišu korištenje naše veb stranice.

VAŠ PRISTANAK
Korištenjem naše stranice saglasni ste sa našom Politikom privatnosti.

KONTAKT
Ukoliko imate pitanja vezano za obradu Vaših podataka, ili Vam trebaju dodatne informacije, molimo Vas kontaktirajte [email protected].

Obrazac

Izjavu (obrazac) o odustanku od ugovora možete preuzeti klikom OVDE.

Artikl je dodat u korpu.
0 stavka - 0.00 RSD

Agestop

Dobrodošli u AGESTOP

Pozdrav, kako možemo da Vam pomognemo?

Powered by WpChatPlugins