PRIRODNA KOZMETIKA ZA NEGU KOŽE

Uslovi i odredbe

МОЛИМО ВАС ПАЖЉИВО ПРОЧИТАЈТЕ СЛЕДЕЋЕ ОДРЕДБЕ И УСЛОВЕ ПРЕ УПОТРЕБЕ ОВЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ.

Сви корисници ове веб странице сагласни су приступу и коришћењу овог сајта те подлежу следећим одредбама и условима и другим важећим законима. Ако се не слажете са овим условима немојте користити ову страницу.

Поштовани корисници,
У циљу заштите Ваших потрошачких права овим путем Вас обавештавамо да приликом сваке Ваше посете и куповине на нашој званичној интернет страници www.agestop.rs, важи претпоставка да сте упознати и да прихватате услове куповине које ћемо Вам детаљније представити у даљем тексту. Молимо Вас да их пажљиво прочитате.

Основни подаци о фирми

• AGE STOP d.o.o. Београд
• ТАКОВСКА 7/8/17
• 4791 – Трговина на мало посредством поште или преко интернета
• 21719714
• 112688593
• agestop.rs
• +381 61 2877696
• info@agestop.rs

Изјава о конверзији

Сва плаћања биће извршена у локалној валути Републике Србије – динар (РСД). За информативни приказ цена у другим валутама користи се средњи курс Народне Банке Србије. Износ за који ће бити задужена Ваша платна картица биће изражен у Вашој локалној валути кроз конверзију у исту по курсу који користе картичарске организације, а који нама у тренутку трансакције не може бити познат. Као резултат ове конверзије постоји могућност незнатне разлике од оригиналне цене наведене на нашем сајту.

Политика рекламација

Рекламације на оштећење у транспорту

Веома је важно да сва оштећења у транспорту, видљива на паковању производа одмах пријавите куриру који вам испоручи робу. Свако оштећење при транспорту купац је дужан да пријави у року од 24 сата од пријема робе.

Уколико уочите такво оштећење, немојте потписати пријем пошиљке или замолите курира да сачека док проверите да ли оштећење на паковању условило и оштећење самог производа или губитак делова. Уколико производ није оштећен, и сви делови су на броју, потпишите пријем пошиљке.

Рекламације на податке или погрешну врсту робе

Уколико сте примили пошиљку и након отварања кутије установили да испоручена роба не одговара нарученој или подаци на рачуну нису одговарајући, молимо Вас да нас, најкасније у року од 24 сата од тренутка пријема пошиљке, позовите телефоном на број +381 61 2877696, или пошаљете е-маил са својим подацима (име, презиме, телефон) на е-маил info@agestop.rs и опишете какав проблем имате. У најкраћем могућем року, одговорћемо потрошачу на изјављену рекламацију и обавестићемо Вас о даљем поступању. Рок за решавање рекламације је 15 дана од тренутка пријаве исте.

Заштита поверљивих података о трансакцији

Приликом уношења података о платној картици, поверљиве информација се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом ССЛ протокола и ПКИ система, као тренутно најсавременије криптографске технологије. Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банца Интеса ад Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.

Повраћај средстава

У случају враћања робе и повраћаја средстава купцу који је претходно платио неком од платних картица, делимично или у целости, а без обзира на разлог враћања, agestop.rs је у обавези да повраћај врши искључиво преко VISA, EC/MC, Maestro, Amex и Dina метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај средстава на рачун корисника картице.


Општи услови куповине
На основу одедбе члана 13. и члана 27. Закона о заштити потрошача (Сл. гласник РС 62/2014, 6/2016 – др.закон и 44/2018 др. закон) привредно друштво A.G.E. Stop“д.о.о. Београд, Таковска 7/8/17. матични број: 21719714, ПИБ: 112688593.
Своје цењене кориснике и потрошаче ОБАВЕШТАВА о:
Општим условима коришћења и куповине посредством интернет странице www.agestop.rs.


Ауторско право
Цео садржај на овој веб страници, укључујући, али не ограничавајући се на текст, графику или код, заштићен је ауторским правима као колективно дело и власништво је AGE STOP d.o.o. Београд. СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА.

Дозвољава се електронско копирање и штампање делова ове странице са искључивом сврхом поруџбине или куповине производа AGE STOP d.o.o. Београд. 
Можете да преузимате, приказујете или штампате делове материјала са различитих делова странице искључиво за своју некомерцијалну употребу. Свака друга употреба строго је забрањена осим ако то не одобри AGE STOP d.o.o. Београд.

Заштитни знаци
Сви заштитни знаци, услужни знаци и трговачки називи AGE STOP d.o.o. Београд кориштени на веб страници су заштитни знаци или регистровани заштини знаци AGE STOP d.o.o. Београд.

Одрицање од одговорности
Ова страница и материјали и производи на овој страници се пружају „као што јесу“ и без икаквих гаранција, уклјучујући, али се не ограничавајући на подразумеване гаранције за продају и погодност за одређену сврху и некршење. AGE STOP d.o.o. Београд не гарантује да ће функције садржане на страници бити непрекидне или без грешака, да ће недостатци бити исправљени, или да овај сајт или сервер који чини сајт доступним не садрже вирусе или друге штетне компоненте. AGE STOP d.o.o. Београд не даје никакве гаранције у вези са кориштењем материјала на овој страници у смислу њихове исправности, тачности, адекватности, корисности, благовремености, поузданости или на неки други начин.

Типографске грешке
У случају да је AGE STOP d.o.o. Београд производ грешком наведен по погрешној цени, AGE STOP d.o.o. Београд задржава право да одбије или откаже све поруџбине за производе наведене по погрешној цени, те задржава право да одбије или откаже све такве поруџбине без обзира да ли је поруџбина потврђена или не, и наплаћена са Ваше кредитне картице. Ако је Ваша кредитна картица већ наплаћена за куповину и Ваша поруџбина је отказана, AGE STOP d.o.o. Београд ће Вам омогућити другу куповину у износу који сте уплатили.

Прекид
Ови услови и одредбе важе за Вас када приступите страници и/или завршите процес регистрације или куповине. Ове услове и одредбе или било који њихов део, AGE STOP d.o.o. Београд може укинути без обавештења у било којем тренутку, из било ког разлога. Одредбе које се односе на ауторска права, жиг, одрицање одговорности, ограничење одговорности, обештећење и остало, остају на снази након сваког прекида.

Изјава о заштити података о личности
Да бисмо могли успешно да обрадимо Вашу поруџбину, потребно је да нам доставите одређене личне податке уз помоћ којих ми можемо ефикасно да Вам испоручимо наручену робу и обавестимо Вас о тренутном статусу Ваше поруџбине. Поред личних података прикупљамо, анализирамо и обрађујемо податке о производима које наши посетиоци траже и купују, као и о страницама које посећују. Ове информације користимо да бисмо побољшали понуду и изглед наше веб странице и да бисмо Вам омогућили да га лакше користите, учинимо сигурнијим и практичнијим.

За додатне инормације о својим правима у складу са политиком приватности погледајте одељак Политика приватности.

Опис производа
AGE STOP d.o.o. Београд гарантује за квалитет и порекло својих производа.
Сви производи које ћете пронаћи на нашој веб страници и у нашој продајној мрежи су оригиналне робне марке. Производи су увезени на тржиште Републике Србије директно од произвођача ове робне марке. Сваки производ садржи детаљан опис и састав.
У случају да се догоди да производ који сте купили има неки недостатак, гарантујемо да ће Ваша права као потрошача бити заштићена у свему у складу са важећим законским прописима.

Трошкови транспорта
Трошкови транспорта наручених производа биће Вам додатно наплаћени, што ће Вам аутоматски бити приказано приликом коначног обрачуна износа Ваше поруџбине. Пристанком на дати износ потврђујете плаћање трошкова транспорта.
Достава је могућа искључиво на територији Републике Србије.

Паковање производа
Производе које наручите путем наше интернет странице упаковаћемо на начин који штити интегритет пошиљке (транспортно паковање). Сви трошкови паковања су беслатни.

ВАЖНА НАПОМЕНА!
Препоручујемо Вам да пре преузимања пошиљке, утврдите стање пошиљке.
Уколико на транспортном паковању прије преузимања утврдите нека оштећења, замолите курира да сачека док проверите исправност пошиљке. Поштовање ове процедуре Ваша права ће бити заштићена.

Дефиниције
За потребе Политике враћања и рефундирања:
Команија –
односи се на компанију AGE STOP d.o.o. Београд
Роба – односи се на производе који су у понуди за продају на веб страници www.agestop.rs
Поруџбине – значе Ваш захтев за куповину Робе од нас
Услуга
– односи се на веб локацију
Веб локација –
односи се на www.agestop.rs

Ви означавате појединца који приступа или користи Услугу, или компанију, или друго правно лице у чије име тај појединац приступа или користи Услугу.

Ваша права на отказивање поруџбине
Рок за отказивање поруџбине је 7 дана од дана када сте примили Робу.

Да бисте искористили своје право на отказивање, морате нас обавестити о својој одлуци путем јасне изјаве. О својој одлуци можете нас обавестити на:

Надокнадићемо Вам новац најкасније у року од 14 дана од дана када примимо враћену Робу.
Користићемо исто средство плаћања које сте користили за Поруџбину и нећете сносити никакве накнаде за такву надокнаду.

Услови за поврат
Да би Роба била квалификована за поврат уверите се да:
Роба је купљена у задњих 7 дана.
Роба је у оригиналном паковању.

Следећа Роба се не може вратити:
Испорука Робе је направљена према Вашим спецификацијама.
Снабдевање Робом која по својој природи није подесна за враћање, или где је истекао рок трајања.
Испорука Робе која није погодна за враћање због здравствене заштите или хигијенских разлога и која је отпечаћена након испоруке.
Снабдевање Робом која је након испоруке, по својој природи, неодвојиво помешана с другим артиклима.

Задржавамо право да по сопственом нахођењу одбијемо поврат било које Робе која не испуњава горе наведене услове враћања.

Враћање Робе
Ви сте одговорни за трошкове и ризик враћања Робе нама.

Робу треба да пошаљете на сљедећу адресу:

Ми не можемо бити одговорни за оштећену или изгубљену Робу у повратној пошиљци. Стога препоручујемо осигурану услугу поште која се може пратити.
Нисмо у могућности да извршимо поврат средстава без стварног пријема Робе или доказа о примљеној повратној испоруци.

Поклони
Ако је Роба означена као поклон кад је купљена, а затим испоручена директно Вама, добићете поклон бон у вредности вашег поврата. Када производ буде враћен, поклон бон ће Вам бити послат.

Ако Роба није била означена као поклон када је купљена или је давалац поклона послао Поруџбину себи да би Вам је дао касније, ми ћемо послати поврат новца даваоцу.

Ако имате било каква додатна питања везано за нашу Политику враћања и рефундирања контактирајте нас на:

Остало
Узнемиравање на било који начин на овој веб страници и укључујући е-пошту, те кориштење увредљивог или непристојног језика је строго забрањено. Било каква врста кршења и угрожавања права компаније AGE STOP d.o.o. Београд ће аутоматски довести до рестрикција и предузеће се мере предвиђене законским кршењем права.

Промене општих услова
AGE STOP d.o.o. Београд задржава право да промени све горе наведене услове. О свим изменама ових општих услова биће обавештени познати корисници путем њихове регистроване е-поште. Сматра се да су корисници обавештени о променама услова од тренутка слања обавештења.

Објава
AGE STOP d.o.o. Београд вам може доставити обавештење путем е-поште, општег обавештења на страници или на други поуздан начин на адресу коју сте дали AGE STOP d.o.o. Београд.

Artikl je dodat u korpu.
- 0.00 RSD