PRIRODNA KOZMETIKA ZA NEGU KOŽE

Uslovi i odredbe

Uslovi i odredbe

MOLIMO VAS PAŽLjIVO PROČITAJTE SLEDEĆE ODREDBE I USLOVE PRE UPOTREBE OVE VEB STRANICE.

Svi korisnici ove veb stranice saglasni su pristupu i korišćenju ovog sajta te podležu sledećim odredbama i uslovima i drugim važećim zakonima. Ako se ne slažete sa ovim uslovima nemojte koristiti ovu stranicu.

Poštovani korisnici,
U cilju zaštite Vaših potrošačkih prava ovim putem Vas obaveštavamo da prilikom svake Vaše posete i kupovine na našoj zvaničnoj internet stranici www.as.dteme.com, važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove kupovine koje ćemo Vam detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.
Osnovni podaci o firmi

  • AGE STOP d.o.o. Beograd
  • TAKOVSKA 7/8/17
  • 4791 – Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
  • 21719714
  • 112688593
  • as.dteme.com
  • +381 61 2877696
  • [email protected]
    Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.
Politika reklamacija

Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu, vidljiva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24 sata od prijema robe.

Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj +381 61 2877696, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na e-mail [email protected] i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.
Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, as.dteme.com je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Opšti uslovi kupovine
Na osnovu odedbe člana 13. i člana 27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl. glasnik RS 62/2014, 6/2016 – dr.zakon i 44/2018 dr. zakon) privredno društvo „A.G.E. Stop“d.o.o. Beograd, Takovska 7/8/17. matični broj: 21719714, PIB: 112688593.
Svoje cenjene korisnike i potrošače OBAVEŠTAVA o:
Opštim uslovima korišćenja i kupovine posredstvom internet stranice www.as.dteme.com.

Autorsko pravo
Ceo sadržaj na ovoj veb stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekst, grafiku ili kod, zaštićen je autorskim pravima kao kolektivno delo i vlasništvo je AGE STOP d.o.o. Beograd. SVA PRAVA ZADRŽANA.

Dozvoljava se elektronsko kopiranje i štampanje delova ove stranice sa isključivom svrhom porudžbine ili kupovine proizvoda AGE STOP d.o.o. Beograd.
Možete da preuzimate, prikazujete ili štampate delove materijala sa različitih delova stranice isključivo za svoju nekomercijalnu upotrebu. Svaka druga upotreba strogo je zabranjena osim ako to ne odobri AGE STOP d.o.o. Beograd.

Zaštitni znaci
Svi zaštitni znaci, uslužni znaci i trgovački nazivi AGE STOP d.o.o. Beograd korišteni na veb stranici su zaštitni znaci ili registrovani zaštini znaci AGE STOP d.o.o. Beograd.

Odricanje od odgovornosti
Ova stranica i materijali i proizvodi na ovoj stranici se pružaju „kao što jesu“ i bez ikakvih garancija, uključujući, ali se ne ograničavajući na podrazumevane garancije za prodaju i pogodnost za određenu svrhu i nekršenje. AGE STOP d.o.o. Beograd ne garantuje da će funkcije sadržane na stranici biti neprekidne ili bez grešaka, da će nedostatci biti ispravljeni, ili da ovaj sajt ili server koji čini sajt dostupnim ne sadrže viruse ili druge štetne komponente. AGE STOP d.o.o. Beograd ne daje nikakve garancije u vezi sa korištenjem materijala na ovoj stranici u smislu njihove ispravnosti, tačnosti, adekvatnosti, korisnosti, blagovremenosti, pouzdanosti ili na neki drugi način.

Tipografske greške
U slučaju da je AGE STOP d.o.o. Beograd proizvod greškom naveden po pogrešnoj ceni, AGE STOP d.o.o. Beograd zadržava pravo da odbije ili otkaže sve porudžbine za proizvode navedene po pogrešnoj ceni, te zadržava pravo da odbije ili otkaže sve takve porudžbine bez obzira da li je porudžbina potvrđena ili ne, i naplaćena sa Vaše kreditne kartice. Ako je Vaša kreditna kartica već naplaćena za kupovinu i Vaša porudžbina je otkazana, AGE STOP d.o.o. Beograd će Vam omogućiti drugu kupovinu u iznosu koji ste uplatili.

Prekid
Ovi uslovi i odredbe važe za Vas kada pristupite stranici i/ili završite proces registracije ili kupovine. Ove uslove i odredbe ili bilo koji njihov deo, AGE STOP d.o.o. Beograd može ukinuti bez obaveštenja u bilo kojem trenutku, iz bilo kog razloga. Odredbe koje se odnose na autorska prava, žig, odricanje odgovornosti, ograničenje odgovornosti, obeštećenje i ostalo, ostaju na snazi nakon svakog prekida.

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti
Da bismo mogli uspešno da obradimo Vašu porudžbinu, potrebno je da nam dostavite određene lične podatke uz pomoć kojih mi možemo efikasno da Vam isporučimo naručenu robu i obavestimo Vas o trenutnom statusu Vaše porudžbine. Pored ličnih podataka prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Ove informacije koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naše veb stranice i da bismo Vam omogućili da ga lakše koristite, učinimo sigurnijim i praktičnijim.

Za dodatne inormacije o svojim pravima u skladu sa politikom privatnosti pogledajte odeljak Politika privatnosti.

Opis proizvoda
AGE STOP d.o.o. Beograd garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda.
Svi proizvodi koje ćete pronaći na našoj veb stranici i u našoj prodajnoj mreži su originalne robne marke. Proizvodi su uvezeni na tržište Republike Srbije direktno od proizvođača ove robne marke. Svaki proizvod sadrži detaljan opis i sastav.
U slučaju da se dogodi da proizvod koji ste kupili ima neki nedostatak, garantujemo da će Vaša prava kao potrošača biti zaštićena u svemu u skladu sa važećim zakonskim propisima.

Troškovi transporta
Troškovi transporta naručenih proizvoda biće Vam dodatno naplaćeni, što će Vam automatski biti prikazano prilikom konačnog obračuna iznosa Vaše porudžbine. Pristankom na dati iznos potvrđujete plaćanje troškova transporta.
Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Pakovanje proizvoda
Proizvode koje naručite putem naše internet stranice upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje). Svi troškovi pakovanja su beslatni.

VAŽNA NAPOMENA!
Preporučujemo Vam da pre preuzimanja pošiljke, utvrdite stanje pošiljke.
Ukoliko na transportnom pakovanju prije preuzimanja utvrdite neka oštećenja, zamolite kurira da sačeka dok proverite ispravnost pošiljke. Poštovanje ove procedure Vaša prava će biti zaštićena.

Definicije
Za potrebe Politike vraćanja i refundiranja:
Komanija – odnosi se na kompaniju AGE STOP d.o.o. Beograd
Roba – odnosi se na proizvode koji su u ponudi za prodaju na veb stranici www.as.dteme.com
Porudžbine – znače Vaš zahtev za kupovinu Robe od nas
Usluga – odnosi se na veb lokaciju
Veb lokacija – odnosi se na www.as.dteme.com

Vi označavate pojedinca koji pristupa ili koristi Uslugu, ili kompaniju, ili drugo pravno lice u čije ime taj pojedinac pristupa ili koristi Uslugu.

Vaša prava na otkazivanje porudžbine
Rok za otkazivanje porudžbine je 7 dana od dana kada ste primili Robu.

Da biste iskoristili svoje pravo na otkazivanje, morate nas obavestiti o svojoj odluci putem jasne izjave. O svojoj odluci možete nas obavestiti na:

Nadoknadićemo Vam novac najkasnije u roku od 14 dana od dana kada primimo vraćenu Robu.
Koristićemo isto sredstvo plaćanja koje ste koristili za Porudžbinu i nećete snositi nikakve naknade za takvu nadoknadu.

Uslovi za povrat
Da bi Roba bila kvalifikovana za povrat uverite se da:
Roba je kupljena u zadnjih 7 dana.
Roba je u originalnom pakovanju.

Sledeća Roba se ne može vratiti:
Isporuka Robe je napravljena prema Vašim specifikacijama.
Snabdevanje Robom koja po svojoj prirodi nije podesna za vraćanje, ili gde je istekao rok trajanja.
Isporuka Robe koja nije pogodna za vraćanje zbog zdravstvene zaštite ili higijenskih razloga i koja je otpečaćena nakon isporuke.
Snabdevanje Robom koja je nakon isporuke, po svojoj prirodi, neodvojivo pomešana s drugim artiklima.

Zadržavamo pravo da po sopstvenom nahođenju odbijemo povrat bilo koje Robe koja ne ispunjava gore navedene uslove vraćanja.

Vraćanje Robe
Vi ste odgovorni za troškove i rizik vraćanja Robe nama.

Robu treba da pošaljete na sljedeću adresu:

Mi ne možemo biti odgovorni za oštećenu ili izgubljenu Robu u povratnoj pošiljci. Stoga preporučujemo osiguranu uslugu pošte koja se može pratiti.
Nismo u mogućnosti da izvršimo povrat sredstava bez stvarnog prijema Robe ili dokaza o primljenoj povratnoj isporuci.

Pokloni
Ako je Roba označena kao poklon kad je kupljena, a zatim isporučena direktno Vama, dobićete poklon bon u vrednosti vašeg povrata. Kada proizvod bude vraćen, poklon bon će Vam biti poslat.

Ako Roba nije bila označena kao poklon kada je kupljena ili je davalac poklona poslao Porudžbinu sebi da bi Vam je dao kasnije, mi ćemo poslati povrat novca davaocu.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja vezano za našu Politiku vraćanja i refundiranja kontaktirajte nas na:

Ostalo
Uznemiravanje na bilo koji način na ovoj veb stranici i uključujući e-poštu, te korištenje uvredljivog ili nepristojnog jezika je strogo zabranjeno. Bilo kakva vrsta kršenja i ugrožavanja prava kompanije AGE STOP d.o.o. Beograd će automatski dovesti do restrikcija i preduzeće se mere predviđene zakonskim kršenjem prava.

Promene opštih uslova
AGE STOP d.o.o. Beograd zadržava pravo da promeni sve gore navedene uslove. O svim izmenama ovih opštih uslova biće obavešteni poznati korisnici putem njihove registrovane e-pošte. Smatra se da su korisnici obavešteni o promenama uslova od trenutka slanja obaveštenja.

Objava
AGE STOP d.o.o. Beograd vam može dostaviti obaveštenje putem e-pošte, opšteg obaveštenja na stranici ili na drugi pouzdan način na adresu koju ste dali AGE STOP d.o.o. Beograd.

Artikl je dodat u korpu.
0 stavka - 0.00 RSD

Agestop

Dobrodošli u AGESTOP

Pozdrav, kako možemo da Vam pomognemo?

Powered by WpChatPlugins